Mini verzije omiljenih M.A.C proizvoda stigle su u Hrvatsku

Little MAC 2

Napokon je došao trenutak koji smo dugo čekali – svoje omiljene M.A.C proizvode odsad ćemo moći nositi sa sobom na putovanje, jer poznati je beauty brend s kolekcijom mini putnih verzija svojih najprodavanijih proizvoda i službeno stigao u Hrvatsku.

Little MAC kolekcija

Little M.A.C Collection donosi mini izdanja omiljenih M.A.C proizvoda, uključujući maskare, sjajila za usne i sjenila za oči. U kolekciji je dostupno sedam malih verzija M.A.C. maskara u najpopularnijim nijansama brenda, dok se omiljeni Lip Glass u svojoj mini varijanti pojavljuje u 8 nijansi. Uz četiri nijanse sjenila, tu su i kultni M.A.C ruževi u mini varijanti, poput nijansi Russian Red, D For Danger, Ruby Woo i mnogih drugih.

M.A.C Lipstick

M.A.C Lipstick

Little M.A.C kolekcija putnih make up proizvoda razveselit će sve ljubiteljice M.A.C-a, koje dosad svu kozmetiku koju vole možda nisu mogle ponijeti na putovanje. A prilika je to i za sve žene koje žele nabaviti M.A.C full-size proizvode, da ih najprije isprobaju kroz ove testere.

Foto: M.A.C

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori