Trend kratke kose: od pixie cut frizure do boba

Kratka kosa

Početak nove sezone uvijek donosi želju za promjenom. S približavanjem jeseni, mnogi su već počeli razmišljati o novoj garderobi koja će osvježiti i promijeniti naš izgled. Baš poput novih trendova iz modnog svijeta, novi beauty trendovi unose svježinu u naš izgled. Kad govorimo o novom looku, promjena frizure oduvijek je jedan od omiljenih i najboljih načina koji u samo nekoliko rezova donosi transformaciju izgleda.

Uz nove boje koje donose sve od platinastih tonova plave do bogatih smeđih nijansi, beauty trendovi za novu sezonu najavili su i nekoliko odličnih frizura. Uz brojne it djevojke poput Care Delevingne koje su se odlučile za drastičan rez, trend kratke kosi življi je no ikad.

Kratka kosa

KRATKA KOSA: JEDNOSTAVNA FRIZURA KOJA UVIJEK IZGLEDA ODLIČNO

Od chic pixie cuta do popularnog boba, kosa iznad ramena s razlogom je sve popularniji izbor. Prvi na popisu razloga zbog kojeg mnogi biraju ovu drastičnu promjenu frizure zasigurno je jednostavnost koju unosi u svakodnevnu njegu i brigu o kosi. Kako kratka kosa traži minimalno brige i vremena, neizostavni duo šampona i regeneratora bit će dovoljni.

Osim što ćete minimalno vremena potrošiti na njegu kose, zaboravite i na bad hair dane jer će i stiliziranje kratke kose biti jednostavno i brzo. Nakon što ste osušili kosu, posegnite za sprejom koji joj daje teksturu ili gelom za sofisticirani, uglađeni izgled i u nekoliko minuta vaša frizura će biti gotova.

Kratka kosa

Osim jednostavnosti koju unosi u svakodnevnu brigu o kosi i njezino stiliziranje, kratka kosa donosi chic izgled. Inspirirajte se ikonama stila poput Audrey Hepburn ili uvijek besprijekornim Francuskinjama. I kada je riječ o frizuri, one se vode za manje je više filozofijom velike Coco Chanel koja je i sama bila ljubiteljica kratke bob frizure.

Kako bi naglasili svoj novi look, kratku kosu spojite s statement naušnicama ili trendi šeširom. Za glamurozan izgled uglađena kosa ili nekoliko ukosnica ukrašenih perlama i dijamantima bit će dovoljne da vaša nova frizura zasja u sasvim novom izdanju.

Kratka kosa

Kratka kosa

Kratka kosa

Kratka kosa

Kratka kosa

Kratka kosa

Foto: IMaxTree

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori