Kako odabrati proizvode za stiliziranje kose?

Zdravu kosu krasi prirodna lepršavost i fleksibilnost te prekrasan volumen i sjaj. Za optimalnu njegu kose važno je uvesti i redovito provoditi odgovarajući ritual njege. Odaberite proizvode koji najbolje odgovaraju vašem tipu kose te ih uvijek imajte pri ruci. Plan optimalne njege obuhvaća sljedeće: šampon prilagođen tipu kose, regenerator i tretman revitalizacije na tjednoj osnovi. Što veću brigu vodite o svojoj kosi, to će biti zdravija!

stiliziranjekose2

Prije nego što pristupite oblikovanju kose, budite sigurni da nije oštećena, a zasigurno će ostati zdrava ako se pripazite na ove četiri stvari: kosa puno lakše puca kada je mokra (budući da je njezina tekstura elastičnija) pa postupajte pažljivo s njom, pružite svojoj kosi redovite tretmane njege – bez brige, time neće izgubiti lepršavost, pronađite četku koja vam odgovara i koja neće trgati vlasi (uvijek koristite češalj sa širokim zupcima te probajte ne vući niti istezati kosu) i pažljivo koristite aparate za kosu i nemojte pretjerivati s peglanjem.

Jednom kad ste savladali ove korake i imate savršeno ‘platno’ za stiliziranje, onda možete pristupiti oblikovanju frizure koja će uvijek izgledati savršeno. Na raspolaganju imate različite gelove, pjene i sprejeve, a Nivea ima ponešto za svaki tip kose.

stiliziranjekose4

Kako ukrotiti neposlušnu kosu?
Ako imate neposlušnu kosu, riječ je o iznimno suhoj kosi, što znači da joj je potrebna redovita hidratacija. Ponekad ju je teško definirati, a pjena je upravo idealan proizvod za to. Mala količina spreja ili kreme za kosu s blistavim efektom ukrotit će neposlušne vlasi. Prije stiliziranja poprskajte četku sprejem za kosu. Ako pak ne uspijevate nikako zadržati neposlušan pramen, upotrijebite gel, primjerice Nive Ultra Strong Gel.

Oštećuje li sprej kosu?
Suprotno uvriježenom mišljenju, sprej ne oštećuje kosu, ali može ostaviti dojam težine ili gubitka sjaja ako se nanosi u prekomjernim količinama. Izbjegavajte korištenje spreja u kombinaciji s aparatima za kosu, jer ćete je tako isušiti. Nivea proizvodi u spreju brinu se za kvalitetu vaše kose ovisno o njezi koju želite, a istovremeno maksimalno učvršćuju frizuru.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori