Donosimo sve trikove korištenja Philips Lumea Prestige uređaja

Philips Lumea Prestige 2

Prije nekoliko dana, s vama smo podijelili recenziju Philips Lumea Prestige IPL uređaja, s kojim je napokon postalo moguće stati na kraj svim polovičnim rješenjima uklanjanja dlačica na koje smo još donedavno trošili mnogo vremena, truda i novaca.

Odgovorili smo na pitanje koje si mnoge žene postavljaju uoči investicije u jedan takav vrijedan beauty gadget, a koje je otprilike bazirano na tome djeluju li IPL uređaji i daju li stvarne rezultate – savršeno glatke noge bez dlačica.

Philips Lumea Prestige

Iz vlastitog iskustva, i nakon jako puno metoda uklanjanja dlačica na koje smo se u prošlosti oslanjali, IPL tehnologija nekako nas je najviše osvojila, a Philips Lumea Prestige u našem se slučaju pokazao elegantnim i super praktičnim uređajem za brzo i bezbolno uklanjanje dlačica.

Upravo su brzina i jednostavnost njegova korištenja dodatni benefiti uređaja, koji do izražaja naročito dolaze u radnim danima vrlo užurbanog ritma, kada baš i nemamo previše vremena za razmišljanje o dlačicama i njihovom uklanjanju pa je baš zato Philips Lumea Prestige uređaj dizajniran po mjeri svake žene u pokretu.

Philips Lumea Prestige 3

Uvjerili smo se u to da ovaj gadget uklanja sve mrske dlačice, no on vam također može omogućiti i dugotrajne rezultate, zbog kojih ćete sve manje misliti o dlačicama kao o ultimativnom neprijatelju ženske ljepote. Kao i u mnogim drugim slučajevima, i u slučaju Lumee bitna je konzistentnost i redovita upotreba. Neke žene koriste Lumeu samo kroz početnu fazu tretmana (4-5 tretmana) i nakon što postanu zadovoljne rezultatima – nogama ili bilo kojoj drugoj zoni tijela bez dlačica, prestanu s upotrebom uređaja. No, nakon početne faze tretmana ipak ga je potrebno nastaviti koristiti, i to kroz fazu korekcije i dorade, svakih 4-8 tjedana kada vidite da dlačice ponovno rastu. Tako održavate rezultate i uživate u glatkoj koži mjesecima. Danas ćemo vas informirati o tome kako točno koristiti Philips Lumeu Prestige, da biste postigli optimalne rezultate.

Philips Lumea Prestige 4

Pripremni tretman kože

Prije korištenja Lumee, potrebno je napraviti pripremni tretman kože. To ukratko znači da morate ukloniti sve izrasle dlačice s područja koje želite tretirati Lumea uređajem. Najpoželjnija metoda je brijanje britvicom, no to može biti i epilacija ili vosak. U slučaju voska, pričekajte 24 sata prije korištenja uređaja, kako bi se koža odmorila.

Testiranje kože

Zatim obavite test kože na području koje želite tretirati Lumea uređajem. Test je nužan za provjeru reakcije kože, ali i za određivanje optimalnog intenziteta svjetla kojim ćete tretirati područje zahvaćeno dlačicama i koji možete prilagoditi svom tipu kože. Uključite uređaj, postavite ga na kožu pod kutom od 90 stupnjeva i pritiskom gumba za svjetlo emitirajte svjetlosni impuls. Zatim pričekajte 24 sata i provjerite ima li reakcije na koži. Ako je ima, uređaj možete koristiti na najnižem intenzitetu svjetla.

Philips Lumea Prestige 5

Odaberite nastavak

Philips Lumea Prestige dolazi s ukupno 4 nastavka: za tijelo, za bikini zonu, za pazuhe i za lice. Jednostavno se skidaju i postavljaju, a mijenjate ih ovisno o tome koje područje tretirate.

Odaberite ispravni intenzitet svjetla

Lumea ima 5 različitih intenziteta svjetla, koji se prilagođavaju vašem tonu kože, kako biste uvijek mogli koristiti onaj intenzitet koji vam je najugodniji. No, kako odabrati optimalan za svoju kožu? Vrlo jednostavno, i to uz pomoć Smart Skin senzora. Za početak uključite uređaj, zatim pritisnete tipku Smart Skin senzor i stavite uređaj prema svojoj koži. On će zatim skenirati vašu kožu i pokazati vam preporučeni intenzitet svjetla koji možete koristiti uz svoj ton kože.

Philips Lumea Prestige 6

Vrijeme je za tretman

Uključite uređaj, odaberite intenzitet svjetla za svoju kožu, postavite uređaj na kožu pod kutom od već spomenutih 90 stupnjeva i pritisnite gumb za svjetlo kako biste emitirali svjetlosni impuls. Postoje dva načina tretmana. Jedan je Pritisak i emitiranje, idealan za tretman malih ili zakrivljenih područja, poput koljena i pazuha. Drugi je Povlačenje i emitiranje, idealan za veća područja kao što su noge, kada držite gumb za emitiranje svjetlosnih impulsa dok povlačite uređaj po koži.

Philips Lumea Prestige 7

Njega nakon tretmana

Nakon korištenja uređaja Lumea, slobodno možete nanijeti losione, kreme, dezodorans, hidratantnu kremu i slično.

Osim nas, Philips Lumea Prestige imale su priliku isprobati i brojne svjetske influencerice, koje su također podijelile svoje impresije o uređaju. Denina Martin, Armina Mevlani, Zvezdelina Tsolova, Shannon Terlouw i Michelle Verstappen, neke su od njih.

A uređaj Philips Lumea Prestige imate priliku osvojiti i vi! Sve što morate napraviti kako biste i sami isprobali sve njegove prednosti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, napisati svoje podatke i u predmet maila staviti PHILIPS LUMEA PRESTIGE. Također, kako biste bili u prilici osvojiti uređaj, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 07. prosinca do kraja dana, a 08. prosinca objavit ćemo sretnog dobitnika Philips Lumea Prestige uređaja.

Facebook objava je u nastavku:

Update: Sretna dobitnica Philips Lumea Prestige uređaja je Iris Stožicki. Čestitamo dobitnici, koju ćemo kontaktirati mailom i obavijestiti o preuzimanju uređaja. 

 

Foto: Sanja Jagatić, Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori