Naučite ostvariti najprirodniji make up look

jane-iredale-skola-1

Nanošenje make upa svakodnevna je umjetnost nerijetko ovisna o raspoloženju zbog čega sve žene s vremena na vrijeme požele potražiti pomoć profesionalnih edukatora. Vizažisti su zlata vrijedni jer su u mogućnosti na jednostavan način mane pretvoriti u prednosti i potaknuti nas kako da to svakodnevno sami postignemo. Uz sve osobne karakteristike svakog pojedinog lica, pravilni odabir tipa dekorativne kozmetike od presudne je važnosti.

Dekorativna kozmetika isključivo od prirodnih sastojaka i minerala naziva se mineralni make up. Prednosti su velike i neosporne, a sve više postaje dostupna i običnim ženama, a ne samo rukama profesionalnih make up artista.

Prednosti mineralnog make upa su velike. Ne sadrži štetne sastojke i stabilizatore uobičajeno prisutne u klasičnoj kozmetici te je primjerena i za najosjetljiviju kožu. On licu daje potpuno prirodni finish s gotovo savršenim tenom, a osjećaj nošenja je kao da nemate ništa na licu. Od velikog značaja je što su njegovi sastojci titanijev dioksid i cinkov oksid koji osiguravaju zaštitu od sunca širokog spektra (štite od UVA i UVB zraka). Prednost je i što ima protuupalno djelovanje, ne sadrži ulja i silikone pa ne pogoršava probleme s kožom i akne, a pravilnim nanošenjem besprijekoran izgled traje gotovo cijeli dan.

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova mineralnog make upa je Jane Iredale, čija je proljetno-ljetna kolekcija nedavno predstavljena u Zagrebu. Ono što treba imati na umu je da mineralni make up nanosi na drugačiji način od klasičnog make upa kako bi se postigla prepoznatljiva laka nosivost i blistavost tena.

jane-iredale-skola-4

Upravo je zato i osmišljena Jane Iredale škola mineralnog make upa, kako bi kroz niz intenzivnih tečajeva i edukacija za make up entuzijaste upoznala korisnike s najvažnijim trikovima. Pod stručnim vodstvom Jane Iredale etabliranog tima edukatora, individualnim pristupom i optimalnim vremenom trajanja, ovaj dinamični edukacijski program pripremit će polaznike za sve izazove, poboljšati im tehnike rada i osnažiti make up samopouzdanje.

jane-iredale-skola-2

Edukacije imaju ograničen broj polaznika i vrijeme trajanja, te se nakon položenog ispita dobiva certifikat, a tijekom edukacije polaznici ostvaruju popust na proizvode Jane Iredale. Škola se sastoji od niza intenzivnih edukacija i tečajeva kojima se polaznicima, bez obzira na njihovo predznanje, usavršavaju vještine u radu s mineralnim make upom od strane poznatih make up artista. Teme su sljedeće:

  • Škola profesionalnog make upa
  • Škola vjenčanog make upa
  • Škola preciznog make upa za fotografiju
  • Savršeni cut crease make up
  • Smokey eye tečaj
  • Konturiranje lica

Jedan od tečajeva je i kratki individualni tečaj u trajanju od tri sata koji će vam omogućiti znanje profesionalnog nanošenja make upa za smoky eyes, cut crease, konturiranje lica i dnevni make up. Sve edukacije naslanjaju se jedna na drugu i pod vodstvom su minimalno dva edukatora, a nakon ispita dobivaju se i certifikati o položenoj edukaciji.

Od poznatih edukatora i profesionalnih vizažista ovdje su Marijana Gluić, MUA s 30-godišnjim iskustvom rada u modnoj, glazbenoj, filmskoj, kazališnoj, televizijskoj i industriji ljepote. Sabina Šarić Novak je kazališni, filmski i televizijski make up artist s također 30-godišnjim iskustvom. Ivica Palinić je celebrity make up i hair artist, Mirta Pejić modni make up artist kojem je svako lice jedno slikarsko platno, a Ivana Bilandžija Billy etablirani modni make up artist izrazite estetike.

jane-iredale-skola-3

Prijavite se i vi na Jane Iredale školu mineralnog make upa. Sve informacije možete dobiti na na e-mail: teslina@dermacare.hr, a posjetite i www.dermacare.hr, službeni Facebook i Instagram.

Tekst: Natalija Parlov Una

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori