Intolerancija na laktozu nije nerješiv problem

Ako često osjećate nadutost, nelagodu u trbuhu ili probavne tegobe nakon jela ili konzumacije mliječnih proizvoda, moguće je da imate intoleranciju na laktozu, a da toga niste svjesni. LactoStop® u obliku tableta najjednostavnije je rješenje za uklanjanje intolerancije na laktozu koje vam omogućuje svakodnevno uživanje u raznovrsnoj hrani.

LactoStop® je dodatak prehrani, a sadrži enzim laktazu koji omogućuje ponovno uživanje u mlijeku i ostalim proizvodima koji sadrže laktozu, bez poznatih nuspojava. Laktoza (mliječni šećer) je prirodni šećer koji se nalazi u mnogim namirnicama. Najviše laktoze sadrže mlijeko i mliječni proizvodi, ali laktoza je prisutna i u drugim namirnicama kao što su brza hrana, preljevi za salatu, kruh, kobasice, gotovi umaci te u nekim lijekovima.

mlijeko

Intolerancija na laktozu ili nepodnošenje mliječnog šećera je stanje kod kojeg organizam ne podnosi pojedine namirnice i pogađa, primjerice samo u Njemačkoj, svakog šestog stanovnika. Do intolerancije na laktozu dolazi kada se laktoza unesena hranom ne može probaviti ili se probavlja samo djelomično. Razlog tome je smanjena proizvodnja ili potpuni izostanak proizvodnje enzima laktaze koji se normalno stvara u tankom crijevu. Enzim laktaza koji se nalazi u proizvodu LactoStop® preuzima funkciju nedostatne endogene laktaze i razgrađuje laktozu unesenu hranom u probavljive tvari galaktozu i glukozu (grožđani šećer).

LactoStop® vam omogućava da uživate u svim vrstama hrane i zaustavite laktozu. Primjena proizvoda LactoStop je jednostavna, koristite ga istodobno s konzumacijom mlijeka i ostalih proizvoda koji sadrže laktozu. Za početak je tu proizvod LactoStop® 3300 FCC, a po potrebi se doza može povećati. Ako primjerice želite uživati u sladoledu sa šlagom, mogla bi biti potrebna veća doza npr. LactoStop® 5500 FCC. Za osobe koje pate od visokog stupnja intolerancije na laktozu postoji posebno visoka doza LactoStop® 14000 FCC.

laktoza2

LactoStop® je dodatak prehrani te nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Tolerancija laktoze je varijabilna pa je potrebno potražiti stručni savjet o ulozi te tvari u prehrani. Za više informacija posjetite LactoStop® web-stranicu.

Foto: Shutterstock

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori