Ideje za ‘matching’ tetovaže

Lijepih tetovaža nikad dosta. S tim će se složiti oni koji su barem jednom ukrasili svoje tijelo nekom značajnom sličicom i automatski iskusili ovisnost. Nakon inicijalnog straha, dugog premišljanja, traženja savršene tetovaže, ubrzo poželite još barem jednu.

Matching tetovaže

Ako već neko vrijeme razmišljate o prvoj tetovaži, ali niste sigurni kako se odvažiti na veliki korak, u tome vam može pomoći prijatelj ili partner. Matching tetovaže nešto su za što se mnogi odlučuju, ako ne iz straha, onda iz želje da zauvijek obilježe svoju ljubav ili prijateljstvo. One mogu biti identične, ali i ne moraju. Mogu se razlikovati veličinom, motivi se mogu nadopunjavati, možete dijeliti isti stih najdraže pjesme ili ga međusobno dovršiti. Sigurno s voljenom osobom imate napretek zajedničkih motiva i ideja koje bi mogli realizirati.

Samo budite sigurni da ćete biti zadovoljni s odabirom motiva i mjesta tetovaže u slučaju da pukne ljubav ili prijateljstvo. Na jednom mjestu okupili smo nekoliko lijepih primjera koji bi mogli poslužiti kao ideja za vašu novu tetovažu.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori