Formula za lijepe i njegovane usne

GLAMGLOW POUTMUD

U svijetu su poznate kao najpopularnije maske za njegu lica, a prošle zime pridružili su im se i tretmani za njegu usana. O GLAMGLOW® maskama pisali smo vam ranije ove godine, kada su one došle na hrvatsko tržište. Mnogi ih obožavaju jer u trenutku daju rezultate, sužavajući pore, smanjujući vidljive nedostatke na koži i stvarajući vidljivi sjaj koji traje danima. Da i usne zaslužuju jednako dopadljiv proizvod, iz GLAMGLOW®-a su zaključili prošle godine, kada su osnovnu kolekciju pojačali POUTMUD tretmanima za usne.

GLAMGLOW POUTMUD 2

Jedan nosi ime Wet Lip Balm Treatment, a drugi Fizzy Lip Exfoliating Treatment, a prvi pritom stvara trenutačno hidratizirane, mekše i ljepše usne, dok drugi radi piling, instantno obnavlja i zaglađuje izgled usana. Obje formule bogata su njegujućim uljima i maslacima,  Dva osnovna proizvoda krajem mjeseca će dobiti društvo, i to u vidu obojenih GLAMGLOW® balzama za usne, koji su puni pigmenata i osiguravaju usnama boju, dok s druge strane sadrže kremastu formulu sa sastojcima koji će vaše usne ove zime učiniti jednostavno neodoljivima. Više detalja o lansiranju proizvoda pratite ovdje.

GLAMGLOW POUTMUD 5

GLAMGLOW POUTMUD 3 GLAMGLOW POUTMUD 4

Foto: GLAMGLOW

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori