Dijagonalna francuska manikura je minimalistički hit 2018. godine

Minimalizam u 2018. godini, barem kada je riječ o manikurama, dolazi s pomakom. Ovaj način ukrašavanja noktiju definitivno nije nov, no u ovoj godini ponovno doživljava svoju kulminaciju kao trend u manikuri koji će zavoljeti i najveće minimalistice. Riječ je o takozvanoj dijagonalnoj francuskoj manikuri i zapravo modernijoj interpretaciji uobičajene francuske manikure. Stil je to koji već godinama obožavaju zagrižene klasičarke među nama, no kada mu se doda mali twist, dobivamo vrlo svježu i efektnu manikuru koja može imati sto lica. Ono minimalističko, dijagonalnu francusku manikuru predstavlja kao kombinaciju sasvim prozirnog laka za nokte koji čini prvi sloj i zatim dijagonalnog poteza bojom po noktu, bilo bijelom ili crnom.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Dijagonalna francuska manikura u još nekim varijacijama

Iako će prozirni, crni i bijeli lak činiti dobitnu kombinaciju kod minimalistica, činjenica je da se kod dijagonalne francuske manikure možete poigrati i nekim drugim bojama, bez straha da će vaša manikura naposljetku djelovati divlje ili pretjerano. Balans ovdje predstavlja upravo gore spomenuti prozirni lak za nokte, koji čini da nokti djeluju gotovo goli. A zatim se na njega nadograđuje boja po vašem izboru. Trenutno su dosta popularni plavi lakovi za nokte, no vaš dijagonalni french također može biti u znaku nježnih roza i breskvastih tonova, a tu su i nezaobilazni nude lakovi za nenaglašeno elegantnu manikuru. Dijagonalnu francusku manikuru isprobati možete ovdje.

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori