Ovog ljeta pripremite bijele lakove za nokte

Kako proljetna sezona odmiče, a bliže se ljetni dani, jarke boje sve više dolaze u centar pozornosti. Nose se na licu, no najviše ih imamo naviku nositi na noktima, jer upravo su oni beauty element koji dopušta najviše kreativnosti. Ipak, ako niste od pretjerane upotrebe boja, pouzdano će vas razveseliti jedan ‘nail trend’ koji dominira blogosferom posljednjih sezona i zbog svoje univerzalnosti podjednako dobro pristaje i zimskim i ljetnim danima.

Riječ je o bijelom laku za nokte, koji je neutralan, dok istovremeno ostavlja snažan dojam, a poput ‘nude’ laka, klasika kozmetičkih torbica, pristaje svemu. Poznati nail artisti za ovu sezonu sugeriraju poigravanje različitim tipovima bijelih lakova, od onih manje pigmentiranih, koji će na noktima djelovati lagano i prozračno, do onih intenzivno bijelog pigmenta koji će biti primjećen uvijek i svugdje. Bijeli lak najbolje pristaje kraćim noktima zaobljenog, četvrtastog i bademastog oblika, a koje lakove možete birati, pridružite li praćenju ovog velikog beauty trenda, provjerite u nastavku.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori