Beauty proizvodi koje svaka žena treba imati u uredu

rukepost678

Dugotrajni boravak u uredu i zaokupljenost poslovnim obavezama zahtjeva da vaše kozmetičke torbice dožive lagani ‘makeover’. Dok sjedite u uredu, neka vam se pri ruci nađu neki od praktičnih proizvoda za njegu. Vizažisti za ovu sezonu najavljuju nježni make up, posebice u nijansama sjenila kao i lakova. Za boravak u uredu, make up neka vam bude lagan i neopterećen. Fokus stavite na preparativnu kozmetiku koja u ovim prigodama dolazi u prvi plan, a isto tako možete uživati i u nude nijansama dekorativne kozmetike koje su idealne za dnevni makeup. Osim toga obratite pažnju na njegu određenih dijelova tijela.

Nedostatak vlage u okolini uzrokovan suhom klimom, prekomjernim grijanjem te niskim temperaturama izravno pridonosi njezinom dodatnom isušivanju. Koži je tada potrebno cjelovito hranjivo djelovanje, a u tome vam mogu pomoći kreme i losioni za ruke. Obogaćeni biljnim uljima, suhoj koži daju optimalnu količinu hranjivih tvari i izniman osjećaj ugode tijekom radnog dana. Nakon što ste zaštitili ruke, obratite pažnju na vaše usne, kako bi izgledali njegovani za vrijeme sastanka ili razgovora s kolegama.

makeup

Ako krećete na pauzu za ručak, uz sebe imajte vlažne maramice kako bi osvježili ruke od uređaja i postigli antibakterijski učinak. Beauty must have koji morate imati sa sobom, neovisno gdje se nalazite je i dezodorans. Odaberite pažnju na one prirodne ili s jačom zaštitom ako ste pod stresom. Postoje mnogi rituali koji vam mogu olakšati stresan dan u uredu. Zapalite svijeću, skuhajte čaj ili pripremite ručak unaprijed. To će vam također pomoći da lakše prebrodite svakodnevne obaveze. Gumice ili kopče za kosu, koje možete pronaći i u ponudi high stret brendova, pomoći će vam da uvijek imate savršenu frizuru. Svaka žena u uredu treba imati i dobru podlogu za lice i korektor, posebice ako žurite s posla na večeru ili druženje s prijateljima.

Ako do sada niste isprobali šampon za suho pranje, možda ćete shvatiti zašto ga mnoge žene obožavaju. Svakoj se ženi dogodi da ne stigne oprati kosu i isfenirati je. Ako nemate viška slobodnog vremena znate kako je važno da pranje bude što jednostavnije, tako su novost u kozmetičkoj industriji šamponi za suho pranje. Funkcioniraju tako da odgađaju vrijeme kada trebate prati kosu, što znači da možete preskočiti dan kada je trebate prati.S ovim proizvodima lako je imati kosu iz snova: zastrašujuće dobrog izgleda, živahnu kosu bez naslaga i sve to uz više slobodnog vremena. Termalna voda za osvježavanje lica je proizvod koji će se naći pri ruci onima s suhom kožom, ali i u trenutku kada osjećate da trebate dodatni poticaj za nastavak dana. Zavirite u našu galeriju i pronađite proizvode za njegu koji će vam olakšati poslovne obaveze i koje trebate imati u uredu.

Foto: Imaxtree

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori