3 niske punđe za svaki dan

Nemarno smotana punđica već dugo nije frizura rezervirana samo za lijena poslijepodneva kod kuće. Visoka varijanta postala je simbol prirodnog izgleda, frizura koja ne zahtijeva nimalo vremena, a izgleda stylish te je prihvatljiva u svim situacijama.

Njena niska varijanta koja je dugo bila u sjeni polako doživljava svoj povratak. Punđa koju je još lakše složiti, idealna je za dugu i poludugu kosu, a uklapa se u različite stilove ovisno o ostatku outfita. Ako je u potpunosti razbarušena može biti kruna casual stilu, a u nastavku vam donosimo još dva primjera koji se lako slažu i možete ih nositi i u dnevnim i večernjim prilikama. Uz to – nevjerojatno su jednostavne i olakšat će vam razmišljanje o frizuri onih dana kad nas kosa baš ne sluša.

Niska razbarušena punđica može dobiti i svoju elegantniju varijantu ako je pažljivije smotamo i zavežemo lagano u jednu stranu. Uz koji pušteni pramen izgledat će za nijansu profinjenije od sasvim casual looka.

Ako pak prvo ispletete pletenicu, a onda nju smotate u nisku punđu dajete svom dnevnom izgledu dodatnu zanimljivu dimenziju. Za ovu ćete frizuru morati imati ipak malo dužu kosu kako bi se pletenica pravilno omotala i rasporedila u ‘čvor’.

No treća varijanta niske punđe bolje će izgledati s poludugom kosom. Zavežite niski rep od kojeg odvojite jedan pramen. Zatim provucite kraj repa kroz gumicu da se napravi oblik jednostruke punđe i odvojeni pramen omotajte oko gumice kako bi je sakrili. Lako i jednostavno!

niskapundja

Foto: Mango, Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori