10 hit beauty proizvoda ispod 100 kuna

Popularno mišljenje je upravo to da, ako je neki beauty proizvod skup, on jednostavno mora biti bolji i učinkovitiji, zar ne? Ipak, to nije uvijek tako. Naravno, ne možemo reći da se ponekad ne isplati izdvojiti više novca za neki proizvod koji jednostavno nadmašuje sve ostale i kvalitetom i cijenom. Međutim, često se zna dogoditi da oduševljenje izostane, a vaš novčanik uzalud ispašta.

Povoljni proizvodi koji oduševljavaju

Važno je znati da se kvalitetni beauty proizvodi mogu naći i na policama vaših omiljenih drogerija i u brojnim webshop-ovima. Oni često mogu obaviti svoj posao jednako dobro, ako ne i bolje od svoje skuplje varijante. Ako ste u potražnji za povoljnijim drogerijskim beauty proizvodima, u nastavku pogledajte koji proizvodi ispod 100 kuna vas sigurno neće razočarati. Svi oni se nalaze među najbolje ocijenjenim, najpopularnijim i najprodavanijim beauty proizvodima.

Ameliorate Transforming Body Lotion
Beauty Bay Fiery Palette
The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

L’Oreal Paris True Match Liquid Foundation
Maybelline Lash Sensational Mascara
Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer
NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil
Keracare Natural Textures Leave In Conditioner
Mario Badescu Facial Spray With Aloe Herbs & Rosewater
Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

Tekst: Matea Salopek-Koncul

Foto: Pexels, Look Fantastic, Cult Beauty, Beauty Bay, Boots, Feel Unique

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori