Praktičan poslužavnik s dizajnerskim potpisom

sofa-tray-4

Estonski brend LipLap osnovali su 2013. otac i sin te su se specijalizirali za izradu praktičnih proizvoda i namještaja koji uvelike olakšavaju svakodnevni život. Svi njihovi proizvodi su ručno rađeni od najkvalitetnijeg estonskog drveta te su vodootporni ili vodonepropusni.

sofa-tray-3

Sofa Tray njihov je proizvod koji svakodnevni boravak na kauču ili sofi čini život jednostavnijim, a zapravo se radi o prilično jednostavnom rješenju. Sofa Tray je napravljen od spojenih letvica tako da se lako stavlja i oblikuje oko rukohvata sofe, a zbog spoja letvica i površinske ravne obrade na njega možete odložiti sve što biste inače odložili na posložavnik – tanjur sa sendvičem, zdjelicu s grickalicama, šalicu s kavom ili čajem i to bez brige zbog proljevanja.

sofa-tray-2

Ovaj jednostavan, minimalistički, a izuzetno praktičan komad dolazi u nekoliko varijanti drveta tako da i s bojom može odgovarati različitim stilovima namještaja. Na službenim stranicama brenda možete vidjeti o kakvim se sve vrstama Sofa Traya radi, a za sve njihove novitete pratite Facebook stranicu.

sofa-tray-1

Foto: Facebook

Komentari