Linija Scholl proizvoda za lijepa stopala

Ljeto je stiglo, stoga je važno posvetiti posebnu pažnju svojim stopalima kako bismo ih učinili što ljepšima. Pravilna briga o stopalima omogućuje im da izgledaju lijepo i zdravo, kako bismo uživali u ljetu sa samopouzdanjem.

schollstopala

S obzirom na dostupnost proizvoda koji pomažu u brizi o stopalima, danas i kod kuće vrlo lako možemo kreirati svoju dnevnu rutinu. Scholl® Velvet Smooth™ linija proizvoda za njegu stopala dobar je izbor kada želimo jednostavan i učinkovit tretman. Scholl® Velvet Smooth™ baterijska rašpica za stopala s dijamantnim kristalima* učinkovito uklanja tvrdu kožu, a četiri nova Scholl® Velvet Smooth™ proizvoda pomažu u očuvanju ljepote stopala.

scholl

Najvažniji zadatak u svakodnevnoj njezi stopala jest njihova hidratacija. Scholl® Velvet Smooth™ hidratantna krema za svakodnevnu uporabu brzo se upija, a njeni sastojci doprinose hidrataciji gornjeg sloja kože. Scholl® Velvet Smooth™noćna maska pomaže u obnavljanju kože.

Namakanje nogu neophodan je dio tjedne njege stopala. Uz Scholl® Velvet Smooth™ baterijsku rašpicu za stopala s dijamantnim kristalima* možemo jednostavno ukloniti tvrdu kožu, a Scholl® Velvet Smooth™kupka za stopala pobrinut će se za dodatnu njegu. Na kraju preporučamo korištenje Scholl® Velvet Smooth™ intenzivnog seruma koji sadrži hijaluronsku kiselinu, zeleni kavijar i Pentavitin™ te pomaže u postizanju idealne razine hidratacije kože.

Komentari