Linija Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj

Od haute couture do ready-to-wear kolekcija izrađenih od vrhunskih materijala, Giorgio Armani nam donosi jedinstven i prepoznatljiv potpis koji pronosi poruku da ljepota i praktičnost idu ruku pod ruku. Armanijev modni izričaj definiraju elegancija i jednostavne linije luksuznih i profinjenih materijala. Filozofija savršenog dizajna, kod kojeg je kombinacija funkcionalnosti i ljepote jednostavno neizostavna.

giorgio armani make up

Zahvaljujući stalnim inovacijama i vrhunskom umijeću korištenja boja, pomno osmišljenu dekorativnu kozmetiku branda Giorgio Armani Beauty hvale visažisti diljem svijeta. Giorgio Armani nam donosi osobnu viziju make-upa: preciznost i jednostavnost nanošenja, uz umjetničku viziju kao ključ isticanja unutarnje ljepote u punom sjaju.

Svaki Armani proizvod kreiran je na poseban način, primjenom ekskluzivnih metoda, a predstavlja jedinstven “dress code“ za lice. Od legendarnog Maestra – revolucionarne fusion make up teksture za lice koja nadahnuće crpi iz najtanje tkanine na svijetu, Rouge Ecstasya – ruža iz snova u kojemu su objedinjeni dugotrajnost, izniman osjećaj ugode i vatromet boja pa sve do maskare Eyes To Kill za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Make-up linija branda Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj će biti lansirana u veljači 2015., ekskluzivno u parfumeriji Douglas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Komentari