Limitirana kolekcija kreme Nivea

nivea-krema-5

Nivea krema je pouzdani saveznik u njezi kože već desetljećima u obiteljima kroz nekoliko generacija. Njezin aktivni sastojak Eucerit bio je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije Nivea kreme je i njezin miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice.

nivea-krema-4

Taj poseban miris priziva lijepe uspomene iz djetinjstva, a upravo je njega pouzdanom Nivea kremom završni korak prije odlaska na spavanje. Prije spavanja jedan od najbliskijih i najnježnijih trenutaka je onaj između roditelja i djeteta.

nivea-krema-3

Nivea predstavlja jedinstvenu kolekciju kreme s posebnim popratnim ilustracijama i pričama za djecu u kojima su glavni likovi djevojčica Mia, dječak Luka, igračka Zeko te zaigrana Vila. Ova kolekcija svoje prvo izdanje doživjela je prošle godine kada su maštovite Nivea priče i ilustrirane plave limenke postale nezaobilazne u domovima obitelji diljem svijeta. Tisuće mališana i njihovih roditelja zaljubili su se u likove magičnih priča te ilustracije, a nova kolekcija podsjetit će ih na dragocjeni trenutak prije odlaska na spavanje.

nivea-krema-2

 

Kako bi djeca što lakše “otplovila” u carstvo snova, popularni dječji pisac Udo Weigelt osmislio je zanimljive priče o avanturama glavnih likova s elementima edukativnih bajki, a ilustratorica Joelle Tourlonias čarobne je likove pretvorila u stvarnost i pretočila ih u ilustracije koje krase limenke. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine mogu poistovjetiti.

Priče su dostupne u digitalnom obliku i na web stranici www.nivea.hr.

Komentari