Ovaj detalj sobu može učiniti posebnom

Listajući Instagram i Pinterest profile često nailazimo na najbolju inspiraciju za uređenje interijera, a često započinjemo ‘lov’ na taj jedan najbolji komad koji cijelu kompoziciju prostora podiže na novu razinu. Svjetleće kutije s porukama, odnosno ‘light boxes’ jedni su od takvih intrigantnih detalja koje često vidimo na fotografijama i koje želimo u svojem domu.

lightbox2

Tako smo pronašli švedski brend Bxxlght, pokrenut u Stockholmu 2013. godine. Njegova dizajnerica Daniela Upmark smatrala je kako nešto nedostaje na skandinavskom tržištu te osmislila ovaj proizvod od pleksiglasa na kojem možete ispisati poruku kakvu god želite te ukrasiti svoj zid ili određeni kutak u stanu. Ako vam je ideja inspirativne poruke na uokvirenom plakatu dosadna ili već viđena i tražite nešto posebno, onda je svjetleća kutija dobra ideja. Okvir je napravljen od aluminija što osigurava da bude lagana i da se lako postavi na zid, a sami možete izmisliti vlastitu poruku.

lightbox8

Ovakvi su detalji idealan poklon jer tako voljenoj osobi možete poručiti nešto posebno i razveseliti ih. Osim što vizualno ukrašavi zid, ‘light box’ je i funkcionalan jer može poslužiti kao ugođajna rasvjeta uz uzglavlje kreveta ili iznad kauča u dnevnoj sobi. Bxxlght svjetleće kutije možete naručiti putem službene stranice brenda, a inspirajte se za svoju poruku na njihovom Tumblr ili Instagram profilu.

lightbox7

lightbox4

lightbox6

lightbox10

lightbox1

lightbox5

lightbox9

Foto: Bxxlght.com

Komentari