Popularne web stranice koje morate pratiti ako imate kućnog ljubimca

@babba

Društvene mreže i web stranice promijenile su svijet kućnih ljubimaca. Unazad nekoliko godina, odlazak veterinaru bio je osim nužnog – i edukativni posjet gdje su vlasnici iz prve ruke dobivali odgovore na sva pitanja u vezi svojih mezimaca.

No, danas se zahvaljujući modernizaciji tehnologije riznica informacija nalazi u online svijetu. To je uvelike olakšalo brige svima koji kod kuće imaju psa, macu ili neku drugu životinju. Pratiti trendove u pet industriji, upoznavati cool ‘petfluencere’ i dijeliti iskustva s ostalim vlasnicima kućnih ljubimaca uz web stranice nikada nije bilo jednostavnije.

Web stranice posvećene kućnim ljubimcima

@gabriellecaunesil

Bez obzira na to koje područje života vašeg ljubimca vas zanima ove web stranice potrudile su se usavršiti svoj sadržaj do maksimuma. Naime, povezivanje s ostalim vlasnicima i ljubiteljima životinja nikada nije bilo jednostavnije. Stranica, između ostalog, nudi i savjete vezane uz prijevoz četveronožnih prijatelja, zatim najbolje destinacije za boravak s ljubimcem i slično.

Sve popularniji blogovi i online časopisi

@thewhitehoneyhome

Web stranice koncipirane su na jednostavan način pa ćete po vrsti životinje pronaći bezbroj naslova i tema sa svim korisnim informacijama. Osim toga, mnoge imaju i mobilnu aplikaciju pa će dolazak do nužnih informacija biti još lakše. Sve popularniji su i blogovi koji imaju personaliziraniji pristup i jednu intimniju notu, a kriju razne ideje i inspiraciju za ljepši život s omiljenim mezimcem.

Pets Mag

@ripleyandrue

Modern Cat

Animal Fair

@wanderlust_samoyed

Pawsitively Pets

Animal Wellness Magazine

The Bark

@crumb_whiskers

The Pet Blog Lady

Pawsh Magazine

@longandlowbros

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori