Francuske retro lampe za savršen ugođaj

Vanity Boum

Na današnjem prebogatom tržištu nije više lako otkriti nešto što će vam u potpunosti oduzeti dah, no još je jedan francuski brend u tome uspio. Vanity Boum dolazi iz Francuske, a prvi smo ga put zamijetili u sklopu suradnje na novoj božićnoj Sézane kolekciji.

Vanity Boum

Vanity Boum lampe za kojima uzdišemo

Specijaliziran je za rasvjetu i iako u ponudi ima zaista puno zanimljivih svjetiljki, najviše pažnje privlače njihove stolne lampe. Cijeli je stil baziran na retro utjecajima i starim pronađenim staklenim sjenilima koja se prenamijenjuju za beskrajno cool u funkcionalne lampe koje možete imati na svojem stolu.

Vanity Boum

Vanity Boum lampe su unikatne, baš zbog toga što se staklena sjenila posebno traže diljem cijelog svijeta. Montiraju se uglavnom na metalna ili mjedena postolja te kao takva daju savršeno ugođajno svjetlo svakom kutku stana. Posebno privlačno izgledaju na noćnom stoliću ili polici jer su zbog svojeg atraktivnog dizajna zapravo puno više od običnog rasvjetnog tijela.

Vanity Boum

Zbog činjenice da su njihove lampe unikat, iznimno se brzo rasprodaju. No danas je prilika uloviti jednu putem Sézane online shopa za sve kojima su se svidjele jer je božićna kolekcija poznatog brenda jutros krenula u prodaju.

Vanity Boum

Vanity Boum Vanity Boum Vanity Boum

Foto: Vanity Boum

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori