Stan po mjeri jedne žene

stan-uterque-3

Iako raditi razliku između muških i ženskih stanova nema smisla, ponekad su neki prostori baš savršeno prilagođeni potrebama jednog spola. Kao primjerice ovaj u koji je ušao Zarin sestrinski brend Uterqüe i uredio ga po mjeri svoje idealne žene.

Uterqüe stan u koji bi odmah uselili

Prostran i svijetao, veliki naglasak ima na prostor za okupljanje u dnevnom boravku, a važan je dio i ormar u koji se samo možete ušetati. Moderni detalji spajaju se sa antikvitetima, kao i moda s umjetnošću. Vidimo visoke stropove, puno prirodne svjetlosti i otkrivenu štukaturu, suvremene linije sofe i tepiha, ali uz dodatak starinskog drvenog stolića za kavu. Njegova površina savršena je podloga za sve sitnice koje poželite odložiti, od coffee table knjiga do vaza punih cvijeća.

stan-uterque-4

Ormar iz snova

Walk-in ormar je pak priča za sebe. Soba u bijelom ispunjena je antiknim detaljima, stolićima i sofama za odlaganje omiljenih komada. Na policama ima mjesta za sve modne dodatke, od cipela do torbica, a još ostaje dovoljno prostora za dekoraciju ako racionalno iskoristite sve površine.

stan-uterque-2

stan-uterque-5

Svijetle boje i bijeli zidovi protežu se kroz sve prostorije uz poneki akcent tu i tamo u živim bojama. Veliki umjetnički radovi pokrivaju gotovo cijele zidove, a nije zaboravljen ni omiljeni jesenski materijal – baršun. Iako je stan imaginaran, mogli bi se zamisliti u njegovim sobama.

Uterque stan

Foto: Uterqüe

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori