Splitska Bokeria postala i bed & breakfast

bokeria6

Popularni splitski restoran Bokeria Kitchen & Wine već nekoliko sezona oduševljava goste svojom gastro ponudom, a kako bi još bolje utvrdili svoju poziciju odlučili su otvoriti i bed & breakfast. Točnije, na katu iznad restorana uredili su 4 boutique sobe za najam koje su sad s restoranom na idealnoj poziciji u centru grada i već primaju svoje prve goste.

bokeria3

Moderno uređene sobe pod nazivom Abokamento imaju sve što vam treba sa ugodan odmor, a šarene marokanske keramičke pločice, prepoznatljivi znak restorana, možemo vidjeti i u kupaonicama. Elegantno i sofisticirano, s mramornim i kožnim elementima, zadovoljit će potrebe svakog gosta. Pogotovo uz finu kuhinju koja se nalazi u podnožju.

bokeria4

Osim soba, Bokeria priprema još jednu novost za ljubitelje svoje kuhinje – pržionicu kave i slastičarnicu na splitskim Bačvicama. Tim restorana očekuje uistinu užurbano ljeto!

bokeria-velika

D.Č.

Foto: Booking.com, Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori