Skriveni bed & breakfast u Starom Gradu na Hvaru

hiddenhouse-velika

Renomirani britanski koktel majstor Chris Edwardes sa svojom je ženom Amandom 2004. godine otkrio čari Starog Grada na Hvaru i to je bila instant ljubav. Nakon popularnih barova i hotela u Engleskoj pa zatim i na Ibizi, svoj su mir pronašli na Hvaru otvorivši mali bed & breakfast unutar renovirane kamene kuće. Kuća se danas sastoji od 4 hotelske sobe i jednog penthousea na samom vrhu s terasom i fantastičnim pogledom.

hiddenhouse3

Ako želite unajmiti cijelu kuću, to je isto moguće. Tada se vlasnici iseljavaju iz svojeg stana, a gosti svih 5 soba dobiju za sebe. Rustikalno uređenje zove na romantični vikend i uživanje u mirnom ugođaju ovog hvarskog gradića. Kad mir poželite zamijeniti gradskom vrevom, grad Hvar sa svojim barovima samo je pola sata vožnje automobilom udaljen. Skrovite plaže također su nadohvat ruke, kao i opcija istraživanja gastronomske ponude.

Svaka soba je uređivana s drugačijom inspiracijom, a na kraju ih sve veže šarmantan ugođaj minulih vremena uz, naravno, sve dobrobiti moderne tehnologije. Ako vas zanima još nešto o Hidden Houseu posjetite njihovu službenu stranicu.

hiddenhouse1

hiddenhouse4

hiddenhouse6

hiddenhouse2

hiddenhouse5

Foto: Hidden House

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori