Cool šalice za sezonu vrućih napitaka

šalice

Hladniji dani uglavnom znače i da se za ispijanje toplih napitaka povlačimo u naše domove. Od kave, svakodnevnog klasika, pa kakaa s rumom i vruće čokolade te sve do kuhanog vina kojem ćemo se veseliti u prosincu.

salice-urban-outfitters-1

Šalice za ljepši početak dana

A tu nam doživljaj mogu pojačati fora šalice s raznim natpisima te nas nasmijati ili oraspoložiti, pogotovo ako se budite namrgođeni i treba vam ta jutarnja kava da bi se osjećali bolje. Neke su od njih u stanju savršeno iskazati raspoloženje samo u jednoj riječi, a mi smo ih nekoliko pronašli na stranici Urban Outfitters.

salice-urban-outfitters-4

Ovaj brend uvijek u svojoj ponudi detalja za dom ima zanimljive artikle. Okuplja na jednom mjestu najupečatljivije od tržišta, pa tako se možete buditi sa stihom pjesme Justina Biebera, motivom avokada ili na posao odnijeti šalicu s natpisom “I Don’t Work Here”.

Urban Outfitters dostavlja u Hrvatsku stoga sve ove šalice možete naručiti i na kućnu adresu.

salice-urban-outfitters-7

salice-urban-outfitters-3

salice-urban-outfitters-5 salice-urban-outfitters-6

Foto: Urban Outfitters

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori