Romantično vjenčanje u šumi Gorskog kotara

javorova-dolina-rujan-12

Maple Valley vjenčanje

U više smo navrata već pisali o jednoj bajkovitoj lokaciji za vjenčanja koja se, na sreću svih mladenaca, nalazi u Hrvatskoj. Javorova dolina u Gorskom kotaru mjesto je uvijek romantičnih vjenčanih priča poduprtih kulisom stoljetne šume. Savršeno za boho vjenčanja na otvorenom, no da se ne bi prepali mogućnosti ružnog vremena na lokaciji se nalaze i tri kućice te se po potrebi diže šator.

javorova-dolina-rujan-4

Za sve detalje brine se Maple Valley tim uz koji mjesta za grešku nema. Novo vjenčanje o kojem priču donosimo danas održalo se na teniskom terenu, što je bio organizatorski izazov, ali utoliko puno zanimljivije za sve koji su u velikom danu sudjelovali.

javorova-dolina-rujan-3

Bio je travanj kada su mladenci došli još jednom pogledati lokaciju te donijeti odluku gdje točno održati vjenčanje. Šetnjom imanjem došli su do teniskog terena i na mjestu je odlučeno kako će se upravo tamo po prvi puta održati vjenčanje.

javorova-dolina-rujan-10

Mistična atmosfera nakon kiše

Stigao je i dan vjenčanja. Jutro je počelo kišno i hladno s nadom da će prestati iako je plan B čekao spreman. Kiša je stala taman na vrijeme za ceremoniju, fotografiranje te uživanje u prirodi Javorove doline i uređenju za koje se pobrinula Iva iz Gea vjenčanja. Želja mladenaca je bio spoj s prirodom, što više drva, zelenila uz poneku crvenu ružu koja je sve to podigla na jednu sasvim novu razinu. Možda najljepši detalji su bili zastor od preslatkih malih ružica kao pozadina za fotografiranje s gostima te drveni luk, ukrašen bršljanom i cvijećem za samu ceremoniju.

javorova-dolina-rujan-7

javorova-dolina-rujan-2

Mistika i tajne koje šuma krije, još više dođu do izražaja nakon kiše. Nastane jedno posebno okruženje, magličasto i romantično, idealno kao pozadina za par koji je upravo obećao vječnu ljubav. Te trenutke svojim je objektivom uhvatio Viktor Pravdica i napravio je to savršeno. Da bi mladenka još više blistala na taj dan, pobrinuo se eNVy Room, a za šminku Romana Poropat.

javorova-dolina-rujan-5

Kada imate mladence koji su predivni zaljubljeni ljudi, prekrasne suradnike, a svatko je u svojoj profesiji među najboljima, teško da nešto može proći po zlu. Čak ni kiša ne može sakriti ili umanjiti emocije koje na taj dan pršte.

javorova-dolina-rujan-6

Ako je Javorova dolina mjesto iz vaše mašte, posjetite Facebook stranicu ili Instagram profil imanja Maple Valley te se dodatno informirajte o lokaciji.

javorova-dolina-rujan-13

javorova-dolina-rujan-1

javorova-dolina-rujan-9

Foto: Viktor Pravdica

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori