Rock spektakli na velikom platnu u Cinestaru

Prljavo Kazalište u četvrtak, 09. svibnja, prikazuje najbolje trenutke s rasprodanog koncerta koji se prošle godine održao na stadionu u Kranjčevićevoj ulici ispred 35 000 vjernih obožavatelja. Za bend koji već 40 godina nastupa, to je bio najljepši scenarij.

Koncet na filmskom platnu

Godinu dana nakon, odlučili su prikazati taj koncert na filmskom platnu te ga približiti svima, tako da ćete 9. svibnja moći pogledati snimku nastupa u vrhunskom okruženju što se tiče zvuka i slike – u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Varaždinu, Osijeku, Splitu, Mostaru i Tuzli te u Kaptol Boutique Cinema.

Bendu je ovo prva projekcija koncerta u kinu, na tragu svjetskih glazbenih zvijezda koje su to već napravile, kao što su David Gilmour, Black Sabbath, Avicii, U2.


„Ausbury Park: Riot, Redemption, Rock’n’Roll“ u Cinestaru

U srijedu, 22. svibnja, CineStar prikazuje „Ausbury Park: Riot, Redemption, Rock’n’Roll“ o gradu kojeg je uslijed građanskih nemira, ujedinila glazba. Da biste doprijeli do srži čarolije koju je napravila glazba, potrebno je nekoliko povijesnih činjenica…

Neredi iz 1970e su uništili grad i unazadili ga dobrih 45 godina. Poznat po jazz i blues sceni, taj je isti gradi iznjedrio poznati Jersey zvuk, a njegovi najpoznatiji predstavnici su Bruce Springsteen i Bon Jovi.

Ova projekcija vraća „sinove“ Asburyja – Stevena Van Zandta, Southside Johnny Lyona i Brucea Springsteena u legendarni Upstage, psihodelični klub koji živi nakon radnog vremena – vidjet ćete nikad viđene intervjue, razgovore i svirku u ovom legendarnom klubu koji je bio zatvoren gotovo pola stoljeća. Doista sjajan materijal za sve zaljubljenike u američki rock’n’roll.

Ulaznice za obje projekcije su u prodaji na www.blitz-cinestar.hr i www.kaptolcinema.hr

Doista sjajan materijal za sve zaljubljenike u američki rock’n’roll.

P

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori