Rasvjeta za balkon, vrt ili bazen

Napokon je došlo vrijeme dočekivanja sumraka i provođenja večeri, a nježna rasvjeta po noći na balkonima, terasama i vrtovima ostvarit će prekrasnu atmosferu večeri provedene u dobrom društvu. No kako vaša vanjska rasvjeta ne bi bila uobičajena industrijska, ili improvizirana s nekoliko fenjera, donosimo prijedloge kako boravak na otvorenome učiniti što ugodnijim i romantičnijim.

Bez obzira radilo se o balkonu nebodera ili zgrade, lođi, vrtu s bazenom ili možda ultimativnoj lokaciji – krovu zgrade s prekrasnim pogledom na grad, no i zvjezdano nebo, topla i maštovita rasvjeta stavit će točku na ‘i’ svakom takvom boravku.

RASVJETA U BOJAMA

Donosimo nekoliko ideja kako ukrasiti taj vanjski prostor, no osim atmosfere, možda je najbitnije napomenuti da se radi o rasvjeti brendova koja je ekološki prihvatljiva, vodootporna (može se postaviti u vodu!) i dolazi u raznim varijantama boja i jačine svjetla.

No, bez obzira na razlike u oblicima, jačini svjetlosti i bojama, vjerujemo da će se upravo kombinacijom ovakve rasvjete ostvariti najbolji efekt. Proizvode svih brendova možete naći na platformi Fancy, dostavljaju u Hrvatsku.

RASVJETA U BIJELOJ BOJI

INDUSTRIJSKA RASVJETA

pjimage (6)

BAZEN

T.R.

Foto: Fancy

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori