Travel blogerica s očaravajućim digitalnim razglednicama

 

Putovanja su savršen način za upoznavanje različitih kultura i nadogradnju znanja o povijesti, modi, gastronomiji i navikama lokalnog stanovništva. Pri odabiru destinacija koje želimo posjetiti, iskustva onih koji su se iz prve ruke upoznali s mogućnostima koje pružaju pojedini lokaliteti, dragocjena su. Ukoliko više volite putovati sami izvan aranžmana putničkih agencija koji uz stručna vođenja turističkih vodiča nude sadržaje koje vrijedi istražiti i upoznati se s njima, preporuke travel blogera, uvelike olakšavaju kreiranje itinerarija koji odgovara našim interesima i senzibilitetu.

Priče u slikama koje su predstavljene na Instagram profilima iskusnih putoholičara, uvijek iznova inspiriraju i na pristupačan način nude potrebne informacije. Tu pronalazimo sve fotogenične punktove lokacija koje se nalaze na našoj wish listi, ali nam i otkrivaju neka mjesta koja su nam prošla ispod radara. Također, tu se upoznajemo s restoranima, hotelima i atrakcijama koje vrijedi posjetiti. Autohtoni specijaliteti, povijesne građevine koje zaslužuju svaku pažnju te običaji, samo su neke od preporuka koje možemo pronaći u šarolikim Instagram sadržajima, odnosno atraktivnim zapisima s putovanja.

@tourdelust

Tourdelust – inspiracija u fotografijama

Travel blogerica koja je jedna od najupečatljivijih esteta u digitalnom svijetu, Christine Tran, svoj je profil pretvorila u gotovo fascinantnu riznicu maestralnih fotografija. Možete je pronaći pod imenom Tourdelust i upoznati se sa specifičnostima svakog lokaliteta koji je posjetila. Sadržaj koji puni njezin profil prepun je dojmljivih lokacija na koje je gotovo nemoguće ostati ravnodušan.

Svaka fotografija je razglednica koja osim lijepog ambijenta predstavlja i duh mjesta na kojem se nalazi. Scenografija koju bira, rekviziti s kojima pozira jasno pokazuju detalje po kojima je neko mjesto poznato pa osim lijepe fotografije, dobijamo zaokružen prikaz načina života lokalaca i tradicijske specifičnosti.

Osim toga, ona pažljivo bira odjevne kombinacije karakteristične za modu iz dijela svijeta u kojemu se nalazi. Od francuskih kapica i jednostavnih, decentnih kombinacija po kojima su poznate Parižanke do upečatljive odvažnosti u looku Newyorčanki, Christine vrlo uspješno prikazuje stil i način života svakog mjesta koje upoznaje na svojim putovanjima. Na njezinim ćete se fotografijama upoznati sa specifičnim delicijama karakterističnima za mjesto koje je posjetila, ali ćete na njezinom profilu naići i na najfamoznije vidikovce, ulice, prirodne ljepote, ali nerijetko i fotografije raskošnih interijera najboljih hotela iz cijelog svijeta. Nalaze se tu izgledi podzemnih željeznica, kafića, slastičarnica…

@tourdelust

@tourdelust

Ovaj je profil, stoga pravo vrelo inspiracije za efektne fotografije s putovanja i detalje koje će vam odabranu lokaciju učiniti još uzbudljivijom, ali i ugodnijom. No, ukoliko ne planirate putovanje, prelistavajući njen Instagram zaputite se na put oko svijeta iz udobnosti vlastitog ambijenta.

@tourdelust

@tourdelust

@tourdelust

@tourdelust

@tourdelust

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori