Qatar Airways ima odličnu akciju za Valentinovo

qatar-1

Qatar Airways akcija za Valentinovo

Valentinovo može postati još ljepše ako svojoj boljoj polovici poklonite neko putovanje. Zato je aviokompanija Qatar Airways za novi blagdan zaljubljenih pripremila novu akciju koja je krenula jučer. Kupite li odjednom povratne karte za minimalno dvije osobe razdoblju od 8. – 14. veljače 2018. imate prilike uštediti do 45% na određene destinacije. Svoje odredište uz neki od letova u Qatar Airways mreži možete potražiti na ovom linku i doznati koliki točno popust ostvarujete. Avionske karte moraju se iskoristiti u razdoblju od 1. rujna do 10. prosinca 2018.

Qatar Airways - Penang

Penang

Osim toga, poznata aviokompanija koja svoj hub ima u Dohi, povezala se s još jednom destinacijom u Maleziji – Penangu. Ovaj je grad poznati kao gurmanski glavni grad Malezije, a turisti koji putuju Qatarom sada će u istraživanje kulturalnog nasljeđa Penanga moći krenuti tri puta tjedno iz Međunarodne zračne luke Hamad u Dohi. Ovim letom nastavlja širiti svoju mrežu letova u azijske zemlje, a ubrzo će ga isprobati i Journal.hr te vam donijeti opsežni putopis razmišljate li i sami krenuti u istraživanje Azije.

Letove za željene destinacije rezervirajte na službenoj stranici aviokompanije.

Qatar Airways - Penang

Penang

Foto: promo

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori