Kabine iznad norveškog mora koje se moraju naći na vašoj travel wishlisti

Otok Manshausen u Norveškoj je svijet za sebe. Smješten u tjesnacu Grøtøya, najbliže naseljeno mjesto nalazi se u ribarskom seocetu Nordskot, a cijela pokrajina Steigen rezervirana je za aktivan odmor u prirodi. Od ronjenja, bicikliranja, kayakinga, penjanja i planinarenja, njeni otočići, plaže, planine savršena su kulisa za aktivnosti koje bodre tijelo i duh.

Manshausen Island Resort

No na otoku Manshausen nalazi se resort na kojeg posebno treba obratiti pozornost ako preferirate odmor u prirodi, daleko od svijeta. Dizajnerski osmišljen, kao najveću prednost donosi način smještaja – izolirane kabine koje zamjenjuju klasične sobe. I namijenjene su za odmor u bilo koje godišnje doba, od kojih svako nosi svoje čari.

Drvene dvosobne kabine nalaze se duž obale otoka Manshausen, smještene ili na kamenom molu ili na prirodnom terenu, s pogledom na more i planine. Dizajnirao ih je arhitekt Snorre Stinessen, a opremljene su svime što vam treba za ugodan boravak, uključujući spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu te pametno pozicionirane krevet i fotelje za uživanje u pogledu. Doručak se služi u zajedničkim prostorijama glavne zgrade gdje su i drugi sadržaji, no, ako želite, možete iskoristiti samoću cijelog otoka za potpuni odmor od civilizacije.

Više informacija o ovom divnom mjestu pronađite na službenoj stranici.

Foto: Instagram, Manshausen Island Resort

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori