Prozirne kuglice za bor omiljene su i ovih blagdana

Ukrašavanje doma za blagdane svake godine podliježe trendovima i novim idejama poput uređivanja bilo kojeg kutka stana ili kuće ostatak godine. Svatko ima svoj ukus i prema njemu kroji na koji način će mu svjetlucati ukrasi raspoređeni po prostoru, koje će boje biti lampice, a koje boje kuglice na boru. I to će vjerojatno odgovarati nekim pravilima sklada koje smo si sami zamislili, zbog čega svake godine tražimo neke nove ukrase kojima ćemo zamijeniti one prošlogodišnje.

Prozirne kuglice za bor

Već nekoliko sezona prozirne kuglice oduzimaju prednost svima ostalima baš zbog svoje raznovrsnosti. Najčešće staklene, no ponekad i plastične, boru će dati minimalistički pečat i elegantan izgled. Još je zanimljivija činjenica da prozirne kuglice često postaju DIY projekti i pune se najrazličitijim dodacima – od perja, preko šljokica, pa sve do živih biljaka ili čak alkohola.

Prozirne kuglice posebno privlačno izgledaju i kada su oslikane, pogotovo ako se radi o minucioznim crtežima, a svakako će oslikavanje kuglica postati lijepo druženje i kreativni projekt za cijelu obitelj ako se odlučite zajedno provesti cijelu večer.

A post shared by Gaby Burger (@gabyburger) on

U nastavku donosimo nekoliko ideja za koje su vam samo potrebne prozirne kuglice koje se mogu nabaviti u hobby art dućanima – za sve ostalo pustite mašti na volju.

A post shared by Gaby Burger (@gabyburger) on

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori