Piano Room – glazbeni studio dostupan svima

PianoRoom nalazi se u blizini Ljubljane, a radi se o prostoru osmišljenom s idejom da se šansa za stvaranje kvalitetne glazbe pruži svima. Naime, profesionalne glazbene lokacije za snimanje s kvalitetnom opremom u pravilu su vrlo skupe i teško dostupne, što umanjuje prilike mlađim talentiranim glazbenicima jednakim talentima koji si takav studio ne mogu priuštiti.

pianoroom

Znamo da glazbenici mjesecima moraju raditi kako bi usavršili svoj rad. Upravo je zato PianoRoom otvoren – s ciljem da svi glazbenici, bilo oni koji pripremaju natjecanje, recital, žele upisati Glazbenu akademiju, proći glazbenu audiciju ili oni kojima je samo potrebna kvalitetna snimka, to mogu učiniti u profesionalno opremljenom prostoru uz kvalitetne glazbene instrumente.

pianoroom

PianoRoom podupire mlade glazbene talente, a njegov osnivač Mitja Petrovič uspio je u svojoj namjeri da stvori prostor u kojem su stvaralaštvo i talent poduprti kvalitetnim profesionalnim okružjem u kombinaciji s opuštenom atmosferom. Njegova lokacija dopušta relaksirajuć pogled na prirodu, daleko od buke užurbanog grada te time dodatno potencira kreativnost. Sve dodatne informacije o PianoRoomu pronađite ovdje.

pianoroom

pianoroom

pianoroom

Foto: PianoRoom

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori