Britanska ‘it’ djevojka ljetuje na Obonjanu

pandora6

Hrvatska je ovog ljeta bila rado posjećena od velikog broja svjetskih zvijezda, koje su se upravo u našu zemlju došle odmoriti od svog hektičnog radnog tempa, uživati u kristalno čistom moru i guštati uz gastronomske posebnosti Mediterana. Uz standardne destinacije jet-setera, poput Hvara i Dubrovnika, veliku pozornost ove je godine privukao i Obonjan pored Šibenika, pretvoren u ekskluzivan festivalski otok, koji je posljednjih tjedana napokon počeo primati svoje prve goste.

pandora5

A među posjetiteljima se i u ovom slučaju našlo jedno poznato lice. Pandora Sykes, britanska ‘it’ djevojka, blogerica, urednica, stilistica i povremena dizajnerica, upravo je Obonjan odabrala kao destinaciju za svoj godišnji odmor, a na najljepšu festivalsku lokaciju na Jadranu pristigla je u društvu prijateljice, londonske event menadžerice Mirande Chaplin. Svoje doživljaje s Obonjana redovito dijeli sa svojim followerima na Instagramu, a kako se provodi i kako Obonjan doista izgleda iz prve ruke, provjerite u nastavku.

pandora7

pandora3

pandora2

Pandora

pandoraa

Foto: Instagram (@pandorasykes)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori