Novi ljetni program u Dežman Mini baru

Sigurno ćete se složiti da je šetnja Dežmanovim prolazom posebno privlačna ljeti. Energija koja ovdje vlada jamačno će vas inspirirati da se zaustavite na jednoj od ljetnih terasa, među kojima popularnošću u afterwork satima predvode terase Dežman bara i Dežman Mini bara.

Afterwork u Dežman Mini baru

Odlični kokteli po mjeri, buzz živahnog razgovora oko vas, ljetni povjetarac… Može li bolje? Pa čini se da može jer od sljedećeg ponedjeljka, 18. lipnja 2018., u Dežman Mini baru kreće novi ljetni program. Održavat će se svakog ponedjeljka do 10. rujna (izuzev onih ponedjeljaka koji padaju na državni praznik ili dana kada je bar zatvoren zbog godišnjeg odmora – 25. lipnja te 6. i 13. kolovoza), što je već samo po sebi posebno jer Dežman Mini ponedjeljkom ne otvara svoju terasu.

Afterwork atmosferu opuštenog druženja dodatno će upotpuniti dva specijalna koktela kreirana samo za ovu priliku. Pop up event začinit će DJ, a uz trajanje od 18 do 24 sata nema šanse da kažete da niste stigli. I ne zaboravite koju fotku ostaviti na društvenim mrežama uz službene hashtagove #dezmantanqueraygarden #tanquerayten.

Mi smo tamo sljedećeg ponedjeljka, a vi?

Program u Dežman Mini baru je organiziran u suradnji sa svjetski poznatim brendom Tanqueray.

Foto: Tanqueray

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori