Nova kolekcija Boya Porcelaina za dašak glamura na stolu

Boya Porcelain

U radionici brenda Boya Porcelain ove je jeseni i zime zaista živo. Osim što su promijenili vizualni identitet i ime, Bojana je bila i glavni gost na čak dvije keramičarske radionice u organizaciji projekta O’snova. Na jednoj od njih rodila se suradnja sa zagrebačkim studijem Ane Tevšić u sklopu koje su nastale unikatne šalice, a ručno rađeni unikati koji su došli u prodaju prošli tjedan dolaze i iz suradnje s beogradskom grafičkom dizajnericom Janom Oršolić.

Boya Porcelain

Zima u Boya Porcelainu

Toliko popularni da su već gotovo rasprodani, bave se mnogima najdražom temom ljubavi prema hrani. Inspiracija dolazi iz druženja oko stola, uživanju u smijehu, delicijama na tanjurima i toploj atmosferi. Jana se bavi kaligrafijom i donosi natpise na tanjurićima koji su na talijanskom, francuskom, engleskom i srpskom te u trenu izvlače osmijeh na lice. Od kolekcije LOVE4EVA ostalo je još samo 6 komada stoga požurite uloviti je na linku.

boya-porcelain-zima-4

Poput i gore navedene kolekcije u crno-bijelim tonovima, cijela je blagdanska kolekcija brenda Boya Porcelain crno-bijela sa zlatnim akcentima, sada već Bojaninim zaštitnim znakom. Nazvana Meiko, dolazi inspirirana japanskom metodom Shan Shui slikanja i savršen je dodatak vašem stolu u ovo božićno doba kako bi mu podarili malo glamura. Uz to, poštarina je za Hrvatsku je sada fiksno 9€ – sve nove zdjelice, tanjuriće i šalice razgledajte u online trgovini Boya Porcelaina.

Boya Porcelain

boya-porcelain-zima-3

boya-porcelain-zima-2

boya-porcelain-zima-1

Boya Porcelain

Foto: Nikola Anđelić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori