Najudobnije papuče za hladnije dane

A post shared by Anna N. (@niznan) on

Više ne hodamo bosi…

Čini se da je došlo vrijeme ponovnog zavlačenja u tople papuče. Ako živite u stanu velike su šanse da cijelo ljeto niste posegnuli za njima pa ste sad doživjeli mali šok kada ste posegnuli u ormar i navukli ih na noge.

Londonski brend Mahabis kreira multifunkcionalne papuče koje se nose kroz cijelu godinu i za koje obećaje da ih nikad nećete htjeti skidati. Naime, sastoje se od nekoliko dijelova koje spajate u savršenu udobnu kreaciju. Imaju vunenu zimsku i pamučnu ljetnu varijantu na koju se po potrebi navlači gumeni potplat i stavljaju mekani ulošci.

A post shared by mahabis (@mahabis) on

Mahabis papuče

Što znači da možete u istim papučama biti unutar prostora i izlaziti van obaviti kratki zadatak, primjerice baciti smeće, samo skidajući potplat. Ne izlazite li van stana u ovim papučama možete na krevet, otkvačite potplat kojim ste hodali i to je to, ostatak Mahabis papuče grijat će vam nogu bez potrebe za čarapama i nećete zaprljati površinu na kojoj ležite.

Minimalističkog dizajna su i uniseks što znači da će se vjerojatno uklopiti u svačiju ideju kućne obuće. Zagasite boje kalupa kombiniraju se sa živim bojama potplata, ako tako želite.

A post shared by mahabis (@mahabis) on

Tražite li već omiljene papuče u kojima ćete provesti cijelu zimu, ovo bi moglo biti to. Brend dostavlja i u Hrvatsku, pogledajte sve modele na službenoj stranici.

A post shared by mahabis (@mahabis) on

Foto: Instagram

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori