Cool blogerica s najslađim korgijima na Instagramu

Ako volite životinje, točnije psiće onda ste zasigurno upoznati s pasminom koja je inače omiljena na Engleskom kraljevskom dvoru. Korgiji su jedna od najpoznatijih pasmina na svijetu, a njihov karakter brzo će vas osvojiti. Na Instagramu su često u glavnoj ulozi ‘memesa’ koji nas uvijek uspijevaju nasmijati. Blogerica Emily Wang strastvena je ljubiteljica i ponosna vlasnica dvaju šarmantnih psića.

Talentirana Emily voli fotografiju, pisanje i dizajn. Veganka i humanitarka kako često ističe, redovito piše svoj blog, a posebnu kategoriju posvetila je ljubiteljima pasa: For the Dog People. Upoznajte simpatičnu ekipu iz Los Angelesa čije fotke nam se jako sviđaju i svakodnevno nas uveseljavaju.

Korgiji: veliki pas u malom tijelu

Za ovu pasminu često kažu da su to veliki psi zarobljeni u malom tijelu. Stoljećima ih se smatralo mješancima, a od 1934. gledaju se kao dvije različite pasmine, nazvane po velškim povijesnim pokrajinama Cardigan i Pembroke. Naime, kardiganski korgiji su krupniji i mogu biti u nekoliko boja. Pembruški korgiji najčešće su žuto-smeđe ili crvene boje s bijelim šarama. Ako govorimo o općeprihvaćenom standardu koji se koristi danas, onda govorimo o pembruškom tipu.

Chibi i Kokoro

Blogerica Emily nedavno je kupila svoj prvi dom. Preseljenje i renovaciju vjerno su nadgledali njezini korgiji Chibi (smeđi) i Kokoro (bijeli) koji su se pritom i sjajno zabavljali. Ovi psići bez obzira na veličinu ustvari su jako energični i veseli psi, pa ćete s njima puno vremena provoditi u šetnjama i igri. Osim što su bili ‘dežurna smetala’, poslužili su za izvrsne kadrove koje je svojim fotićem njihova vlasnica i uhvatila. Par se prema slikama, odlično slaže, a o svojim avanturama redovito izvještavaju na Instagram profilu kojeg jednostavno morate ‘followati’ za dnevnu dozu humora.

 

Foto: Instagram (@emwng)

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori