Upoznajte najslađe društvo ‘husketeera’ s Instagrama

@2husketeers

Malo je takvih stvari koje nam na lice izmame osmjeh kao što su to kućni ljubimci. Ima nešto u prisutnosti životinje što svakodnevicu čini ljepšom, a svi koji imaju psa ili macu znaju da kod kuće s njima ne može biti dosadno. Ako sanjarite o četveronožnom prijatelju, pretraživanje profila na Instagramu može biti odlična alternativa dok si taj san ne ispunite. Pažnju su nam privukla dva husketeera, kojima se nedavno pridružio i udomljeni psić druge pasmine.

Preslatko društvo ‘huskeetera’

@2husketeers

Atraktivni haskiji jako su popularni, ali definitivno nisu ljubimac za svakoga. Prvi puta ime pasmine spominje se uz narod koji je živio na Čukotksom poluotoku. Uzgojili su psa koji je izdržljiv, brz i snažan s dobrom orijentacijom. Početkom 20. stoljeća s putnicima su došli na Aljasku i tamo su se počeli koristiti za vuču saonica. Zbog izrazito gustog krzna teže podnose vrućinu, a s obzirom na to da su prirodno vrlo aktivni – dobra fizička aktivnost uvjet je za držanje haskija u stanu.

Nika, Hoya & Kira

@2husketeers

Dva husketeera s Instagrama nedavno su u svoj dom ugostila i trećeg člana. Veliki psi s ‘vučjim genima’ dobro funkcioniraju u prirodnom čoporu, a čini se da se sasvim dobro slažu i u kućnoj atmosferi. Haskiji su se odlično snašli u ulozi modela, a svakodnevno poziraju pred objektivom svoje vlasnice. Kostimirane zabave nisu im strane kao ni vratolomije u kojima jednostavno uživaju.

@2husketeers
@2husketeers
@2husketeers

Foto: Instagram (@2husketeers)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori