Najpoznatija djela arhitekata 3LHD na izložbi u MSU

U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu 19. prosinca otvara se zanimljiva i značajna izložba pod nazivom ‘3LHD interakcije’ koja će obuhvatiti i prikazati više od 20 godina djelovanja arhitektonskog studija 3LHD, autora nekih od ključnih radova novije hrvatske arhitekture poput Hotela Lone u Rovinju, Splitske Rive ili sportskog i javnog centra Zamet u Rijeci.

Hotel Lone

Hotel Lone

Tijekom kontinuiranog rasta ureda i povećanja opsega i složenosti zadataka 3LHD je razvio metodologije rada u kojima je arhitektonski ured u prvom redu platforma za koordiniranu proizvodnju i razmjenu znanja. Složenost projekata dovela je do brojnih plodonosnih suradnji s kreativcima iz raznih disciplina, od umjetnika i dizajnera do statičara i tehnologa koji su od početka projektiranja uključeni u razvoje arhitektonskih koncepata.

Hotel Lone

Hotel Lone

Osjetljivost zadataka s kojima se ured suočavao doveo je i do snažne medijske eksponiranosti projekata 3LHD-a i žustrih debata koje su arhitekturu dovela u žižu javnog interesa. Svi ti fenomeni, koji se mogu podvesti pod zajednički pojam interakcija, osnova su izložbenog projekta koja raščlanjuje i prikazuje metode kreativnog rada i suradnji, složenost procesa realizacije građevina te javnu recepciju i učinke projekata.

Hotel Adriatic

Hotel Adriatic

Umjesto retrospektive jednog ureda, izložba afirmira kolektivnu kreativnost i interakcije svih sudionika u procesu nastanka arhitekture. Ovaj zanimljivi postav moći će se pogledati do 14. veljače u prostoru muzeja namijenjenog nestalnim izložbama.

stolice 3lhd

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori