Najbolji planeri za 2017.

Nalazimo se na samom kraju godine i samo tjedan dana prije nego zakoračimo u novu, usprkos blagdanskim radostima, nemoguće je ne odvojiti malo vremena i osvrnuti se na godinu iza sebe. Neki od nas u njoj će ostaviti predivne trenutke i velika postignuća, dok će za druge 2016. godina ostati u sasvim drugačijem sjećanju. Ipak, nakon što smo se retrospektivno, u nekoliko slika koje su nam proletjele kroz glavu i satkale najupečatljivije trenutke, prisjetili prošle godine, vrijeme je da se okrenemo prema sljedećoj. Nebitno koliko dobra ili loša 2016. godina se nalazi iza vas, želja za (još) boljom 2017. zajednička je svima. Nakon posloženih planova i novogodišnjih odluka, vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke. Točnije, jednu stvar koja će vam postati omiljeni pomagač u ostvarenju svih planova i odluka, godišnji planer.

Sigurno ste primjetili kako uspješni ljudi nerijetko posjeduju planer u kojeg bilježe sve dogovore, projekte i ciljeve. Iako se iza njihovog uspjeha nalazi mnogo više od nekoliko stranica numeriranih pomoću datuma i ispunjenih bilješkama, godišnji planer zasigurno je pomoć vrijedna spomena. Korištenje te male i praktične bilježnice brzo će promijeniti način na koji pristupate svom danu, a zaboravljeni rokovi ili dogovori ostat će loše navike godina iza nas. Iako su planeri koje uvijek možete imati pri ruci na malom ekranu svog pametnog mobitela osvojili mnoge, klasični planeri u obliku malih bilježnica još uvijek nose određenu čar koju aplikacije nikad neće imati.

Uz želje za najbolju i najuspješniju nadolazeću godinu, donosimo vam praktične godišnje planere koji će vam biti vjerni pratitelj kroz novih 365 dana ispred nas, bilo da tražite klasičan planer, ljubitelj ste korica ukrašenih šarenim uzorkom ili u svakodnevno planiranje želite unijeti malo luksuza.

KLASIK: MOLESKINE

IZVRSNOST HRVATSKOG DIZAJNA: ACRO

ZA LJUBITELJE PREDIVNIH KORICA: BREEZE PLANER (ETSY)

MINIMALIZAM U VAŠOJ OMILJENOJ BOJI: POKETO AGENDA PLANER

RUČNO RAĐENI PLANER: BAMBOUCHIC PARIS PLANER (ETSY)

GODINA U DIJELOVIMA: MOLESKINE PLANER U 12 BILJEŽNICA

ZA NAJVAŽNIJI DIO DANA: DAILY GREATNESS PLANERI

PLANER SA STILOM: KATE SPADE

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Acro, Etsy, Kate Spade, Moleskin, Poketo

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori