Možda najpopularnija grčka plaža

Grčka

@elsas_wholesomelife

Grčka je jedna od onih svestranih destinacija koja bi svakome mogla biti na listi želja. Iako se u posljednjih par godina epitet ‘it’ mjesta preselio na neke druge lokacije, Grčka se, čini se, nanovo otkriva zahvaljujući brojnim travel blogerima.

Grčka

@doyoutravel

Budući je Instagram jedan od najjačih medija što se tiče promoviranja turizma, nije neobično da su turističke zajednice raznih gradova odlučile iskoristiti priliku. Prošlog je ljeta s brojem blogerica na jednom mjestu svakako prednjačio Santorini. Tko će ga naslijediti, još se uvijek ne zna, ali jedno od vječno popularnih mjesta je takozvani Shipwreck Beach.

Grčka

@doyoutravel

Grčka plaža s blagom

Plažu poznatu po nasukanoj brodskoj olupini zasigurno ste i vi vidjeli. Nalazi se u uvali Navagio na otoku Zakintosu, a odlikuje je kristalno čisto more azurne boje i visoke bijele litice. Upravo s litica puca najljepši pogled koji ćete uglavnom vidjeti na fotografijama.

Grčka

@elsas_wholesomelife

Olupina koja je danas središnji motiv plaže, zapravo se nasukala 1980. godine, a mnogi tvrde da se radilo švercerskom brodu. Kupati se na plaži može samo ako dođete do nje brodom, u protivnom je možete samo promatrati iz visine. No s obzirom na količinu turista koji se ovdje slijevaju, možda je to i najbolje.

Grčka

@joyzzzheng

Grčka

@elsas_wholesomelife

Grčka

@turigal

Foto: Instagram

Komentari