I oni zaslužuju kraljevski tretman

Svi priručnici o odgoju pasa napomenut će vam kako pri opremanju prostora za ovog kućnog ljubimca morate voditi računa o jednom mirnom kutku u kući ili stanu koji će pripadati samo njemu, a čiju će lokaciju pas neovisno o vama najvjerojatnije izabrati. Takvo mjesto mu je potrebno za odmor, ali i da postane sigurna luka u stresnim trenucima kao što je primjerice pucanje petardi ili grmljavina.

Poocio5

Za vlasnika takvo mjesto pak postaje savršeno odlagalište igrački i svih sitnica koje psi vole razbacivati po stanu, a odlično je rješenje onakvo koje će se dizajnom uklopiti u samu prostoriju. Takvi su i jastuci Poocio koji sa dekandentnim šarenim printom i mekanom površinom čine omiljeno odmaralište psima. Pogodni su za interijere i eksterijere jer su napravljeni od otpornog pamučnog platna, lako se čiste, a i zbog svog materijala su ekološki prihvatljivi.

Poocio

Ovaj australski brend dostupan je na Facebook stranici Poocio, a osim jastuka u ponudi su i kožne unikatne ogrlice za pse, putne prostirke, kao i velike torbe u koje se može smjestiti sve stvari potrebne kad s kućnim ljubimcem krećete na put, a sve proizvode krasi prepoznatljiv šarolik print.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori