Borboleta u akciji za obnovu čuvene katedrale Notre-Dame

Svjetski poznati brend nakita, Borboleta odlučila je dati svoj doprinos u rekonstrukciji najznačajnijeg simbola Francuske. Notre-Dame je dio važne svjetske kulturne baštine, katedrala koja je tragično stradala u požaru koji je buknuo u ponedjeljak predvečer.

Srednjovjekovnu katedralu Notre-Dame u Parizu  zahvatio je veliki požar, a ona je jedan od najpoznatijih francuskih znamenitosti. Toranj i krov zgrade su se srušili, ali je glavna građevina spašena. U tu svrhu Borboleta je kreirala narukvicu s filigranskom izradom u srebru s pozlatom 18kt zlata, vizuala rozete pročelja Notre Dame-a, od čije će se prodaje dio sredstava donirati za obnovu čuvene katedrale.

Borboleta – hvale vrijedna humanitarna akcija

Uz potporu Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Borboleta izlazi na tržište s ovom prekrasnom, hvale vrijednom, kolekcijom narukvic ovoga petka. Modeli će biti dostupni online na web-shopu. Već od idućeg tjedna naći će se u prodaji u svim Borboleta trgovinama te mnogobrojnim dućanima diljem svijeta poput Merci-a i Montaigne Marketa u Parizu, Antonie i Excelsiora u Milanu.

Ovom akcijom Borboleta se priključila brojnim svjetskim kompanijama koje pokreću razne akcije u svrhu obnove katedrale i još jednom pokazala kako je društveno odgovorno poslovanje iznimno važan segment njihovog brenda.

Foto: Stanislav Kostic

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori