Magnolia slastice uskoro na dvije nove adrese

Trenutačno samo na lokaciji na Trešnjevci, u Trakošćanskoj ulici 17, slastičarnica Magnolia koja se na zagrebačkoj gastro sceni otvorila prije dvije godine ima velike planove za ovu zimu. Osim što su kao i svake godine uredili svoje božićne izloge i pripremili fine tradicionalne kolače, njihove slastice uskoro će se moći isprobati na dvije nove adrese.

magnolia2

Magnolia Café otvorit će svoja vrata ubrzo, 3. prosinca, u Vukovarskoj ulici, u blizini Radničke ceste te tako postati odlična destinacija za poslovne sastanke. Ali najvažniji i najveći projekt bit će realiziran u Gundulićevoj i biti spreman za goste u prvim mjesecima 2016. godine, a ta će Magnolia postati glavna među preostale 2 slastičarnice. Zbog lokacije u centru vjerujemo kako će biti itekako posjećena s obzirom na popularnost Magnolije i ljubav njenih gostiju prema šarenim cupcakesima, macaronsima, tortama i drugim finim delicijama.

magnolia3

Foto: Magnolia slastice

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori