Magnolia slastice na još jednoj zagrebačkoj adresi

magnoliaslastice13

Prije nekoliko dana popularna zagrebačka slastičarnica Magnolia slastice, uz onu na Trešnjevci, otvorena je na još jednoj lokaciji – u Radničkoj 49, u novom Super Konzumu koji je uselio u nekadašnji Mercator. Puno veći prostor Caffea sada već dočekuje svoje prve goste s finim kolačima na kakve su od Magnolije navikli.

magnoliaslastice8

Po ulasku odmah ćete zamijetiti strop od cvijeća i grančica, cvjetnu instalaciju koju je prema zamislima arhitektice Edite Geci izradio NtS Events i koja dominira prostorom harmonično se spajajući sa svim njegovim elementima. Edita Geci, koja djeluje unutar Studija Geci, osmislila je izgled interijera, za vizualni identitet zaslužna je bila Ivana Kuzmić, a cijela inspiracija dolazi od drveta magnolije, kao što je to slučaj i u prvim Magnolija slasticama u Trakošćanskoj ulici.

magnoliaslastice1

Polazeći od izvornog shabby chic uređenja osmišljen je interijer u kojem prevladavaju pastelne nijanse i drvo, no nova Magnolia dolazi s dozom minimalizma i čistih linija. Već prepoznatljive ružičasto-bijele prugice krase zid nasuprot ulaza, a ispod zlatnim slovima ispisanog imena slastičarnice kriju se fini Magnolijini kolači, cupcakes, macarons, torte i jedna novost – popelini od ruže, talijansko-francuska slastica, koju gosti već obožavaju.

magnoliaslastice2

magnoliaslastice3

Kao što smo već najavili, u travnju nas očekuje još novosti iz Magnolia slastica – u Gundulićevoj će se otvoriti najveća Magnolia do sada. Arhitektica Edita Geci već radi na novom prostoru – jedva čekamo vidjeti kako će izgledati!

Edita Geci

Edita Geci

magnoliaslastice9

magnoliaslastice6

magnoliaslastice7

magnoliaslastice12

magnoliaslastice11

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori