Zvijezde Oscara otkrivaju nadimke iz djetinjstva

Zvijezde Oscara otkrivaju
nadimke iz djetinjstva

Novi broj časopisa Vanity Fair posvećen Hollywoodu još jednom na naslovnici donosi priče najaktualnijih glumačkih zvijezda nominiranih za ovogodišnjeg Oscara. Naslovna priča ove je godine posvećena Eddieju Redmayneu i Felicity Jones, nominirane za najbolje glavne glumce u filmu “Teorija svega”.

Tu je i Benedict Cumberbatch, nominiran za najboljeg glumca u “Igri oponašanja” te glumci koji su ostvarili zapažene uloge u višestruko nominiranim filmovima u različitim kategorijama za razne nagrade: Channing Tatum (“Foxcatcher”), Amy Adams (“Velike oči”), Reese Witherspoon (“Divljina”), David Oyelowo (“Selma”), Sienna Miller (“Američki snajper”, “Foxcatcher”), Miles Teller (“Ritam ludila”) i Oscar Isaac (“Godina nasilja”).

Vanity Fair

Annie Leibovitz je autorica i ove naslovnice, a ove je godine posebno poželjela da snimanje bude vrlo intimno zbog čega je sve portrete snimala izbliza. Zato je objavljeno i mnoštvo opuštenog materijala iza kulisa snimanja, među kojima se našao i video u kojem su zvijezde otkrile svoje nadimke iz djetinjstva. Koga su zvali Bug, koga Red, a tko je Channimal, provjerite u nastavku.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori