Zajednički nastup Beyonce, Rihanne i grupe Coldplay

Zajednički nastup Beyonce,
Rihanne i grupe Coldplay

50. izdanje Super Bowla, natjecanja u američkom nogometu koje svake godine prati milijunska publika, 7. veljače 2016. imat će posebne glazbene goste. Osim što je ekskluzivnu čast nastupa pred američkim fanovima po prvi puta dobila britanska grupa Coldplay, njen frontmen Chris Martin pozvao je svoje kolegice Beyonce i Rihannu da mu se pridruže na pozornici u poluvremenu igre.

Budući da nemaju koreografijom ispunjene nastupe kao njihove prethodnice na Super Bowlu, Madonna ili Katy Perry, dečki iz Coldplaya pozvali su dvije pop dive da začine njihov 12 minuta dugi set. Beyonce i Rihanna nisu nimalo neočekivan izbor za Coldplay, jer osim što su obje svjetske zvijezde koje svojim imenom i pojavom privlače mase, i jedna i druga surađivale su s grupom na pojedinim pjesmama.

Rihanna je prije nekoliko godina bila dio dueta s bendom Coldplay u pjesmi ‘Princess of China’, a Beyonce je gostovala na nekoliko glazbenih brojeva grupe s njihova novog i navodno posljednjeg albuma ‘A Head Full of Dreams’. Coldplay se ovih dana već priprema za ovaj zahtjevni nastup, koji će samo u Americi pratiti preko 115 milijuna ljudi.

Foto: Facebook, Instagram

Učitati još
Zatvori