Zagrijavanje za Motovun film festival na otvorenom

Zagrijavanje za Motovun film
festival na otvorenom

motovun-14 post

Sutra, 29. lipnja, u 21 sat na terasi Centra Kaptol u Zagrebu počinje Zagrijavanje za 19. Motovun Film Festival, i to projekcijom jednog od najuspješnijih španjolskih filmova – Močvara. Osim napetog trilera, u Centru Kaptol moći će se kupiti najjeftinija ulaznica za jedan od najboljih filmskih festivala te predstaviti nekoliko naslova iz glavnog programa, zemlju partnera Italiju te glazbeni program koji će posjetitelje rasplesati u ljetnim noćima na motovunskom brdu.

Močvara je španjolski triler, koji je osvojio čak deset nagrada Goya, donosi detektivsku priču o dvojici policajaca koji istražuju nestanak maloljetnih sestara, a potpuno različiti Juan i Pedro podsjećaju nas na španjolsku verziju dvojca iz serije True Detective.

motovunff2

Srijeda navečer bit će posljednja prilika da oni najneodlučniji kupe najjeftnije motovunske karte po cijeni od samo 10 kuna. Dakle – 10 karata za 100 kuna i još mogućnost besplatnog kampiranja je možda najbolja prilika koju trebate uloviti ako ste ljubitelj filmskih festivala, mnogo zabave i doživljaja Istre u jednom posve drugačijem umjetničkom svjetlu. Ulaz na projekciju filma Močvara je besplatan!

motovunff3

Učitati još
Zatvori