Zabavni crteži mlade hrvatske umjetnice

Mlada hrvatska umjetnica Marta Tuta dio je generacije koja bilježi i dijeli svaki dio svoga dana društvenim mrežama. Popularno je postalo bilježiti, fotografirati hranu, obroke i dijeliti svoja kulinarska postignuća ili neposredne preporuke restorana putem fotografija jela.

Marta 7

Marta ima nešto drugačiji pristup tom bilježenju – toliko ljudi to radi da joj se ideje činila dosadnom. No, svakako je na neki način htjela bilježiti ono što radi svaki dan i u čemu uživa, a to je hrana.

Marta 3

Tako se odlučila crtati svaki ručak koji pojede te svoje crteže stavlja na svoj blog na tjednoj bazi. Ispod svakog crteža ručka opis je ručka tako da bi čak po tim crtežima mogli i rekonstruirati recepte jela! Plan je realizirati ovaj koncept kao projekt kroz godinu dana. Dio crteža već je bio izložen, a u planu je i velika izložba svih 365 ručkova.

Marta 4

Marta Tuta završila je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu te svakodnevno uživa crtati svoje ukusne modele.

Marta 5

Marta 6

Marta 8

Marta 9

Marta 10

Marta 11

Marta 12

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori