Odlična ideja za ‘dejt’ na Valentinovo

Odlična ideja za
‘dejt’ na Valentinovo

valentinovocinestar3

Ako već smišljate što pokloniti svojoj boljoj polovici za Valentinovo, CineStar kina imaju rješenje – uživanje u luksuznom tretmanu kina Gold Class u Arena Centru. Zaseban ulaz, garderoba, lounge bar, elektronički podesive fotelje i osobna usluga na zvonce za vrijeme filma zvuče kao odličan recept za kraljevski tretman, zar ne?

valentinovocinestar2
U subotu 13. veljače i nedjelju 14. veljače na programu su filmski hitovi – ‘Djedica pušten s lanca’, ‘Kako biti solo’, ‘Deadpool’ te Oscarom nominirana ‘Dankinja’, što znači da svatko može pronaći nešto za sebe. Pretprodaja ulaznica je već počela sobzirom da je Valentinovo termin kad se traži ulaznica više, a broj mjesta je ograničen. Sve što trebate za potpun izlazak ovdje ćete naći na jednom mjestu – film po izboru, večeru za dvoje, šampanjac dobrodošlice, a dame očekuje i poklon iznenađenja, sve to po cijeni od 399 kn za dvoje.

valentinovocinestar4

Ako već niste imali priliku, onda je nadolazeći Dan zaljubljenih povod da razmazite sebe i svoju bolju polovicu u CineStaru Gold Class.

valentinovocinestar1

Učitati još
Zatvori